Slider 2

септември 25, 2021

Добредојдовте на веб-страницата на ХОТАМ!

Ние сме доброволно и непрофитно трговско здружение на хотелиерски и угостителски бизниси кои работиме на подобрување на хотелската деловна клима во Северна Македонија.

Баратели на работа Бизниси-членки