Станете дел од ХОТАМ

Ви благодариме за Вашиот интерес да станете дел од ХОТАМ!

Без разлика дали водите хотел, ресторан, кафуле или место за кампување и барате нов вработен за вашиот бизнис, ве молиме пополнете ги информациите подолу за полесно да стапите во контакт со потенцијалните работници.

Прашањата означени со * се задолжителни.

*Сите податоци ќе се собираат во согласност со законите за приватност во Северна Македонија