Bizneset participues

Faleminderit për interesimin tuaj për t’iu bashkuar HOTAMit!

Nëse jeni duke menaxhuar hotel, restorant, kafene apo vend kampimi dhe jeni duke kërkuar punonjës të ri për biznesin tuaj, ju lutemi plotësoni informatat më poshtë që më lehtë të bini në kontakt me punëtorët e mundshëm.

Pyetjet e shënuara me * janë të detyrueshme për t’u përgjigjur.

*Të gjitha të dhënat do të mblidhen në përputhje me ligjet e privatësisë në Maqedoninë e Veriut