Rreth Ohrit dhe Strugës

Rajoni i Ohrit dhe Strugës është destinacion i njohur turistik i vendosur në pjesën jugperëndimore të Maqedonisë së Veriut. Në vitin 1980, rajoni i Ohrit u shpall pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s për shkak të pasurisë së tij të paçmueshme kulturore dhe historike.

Lajme

Сезонски вработувања преку пилот мерката MDWA

Сезонски вработувања преку пилот мерката MDWA Пилот мерката „Да ја направиме пријавената работа привлечна за работодавачите и работниците“ – MDWA освен на вработувањето на персонал

Read more

International Tourism Fair Belgrade 2022

March 23rd – 27th – Participation at the International Tourism Fair in Belgrade, Serbia. This year HOTAM traditionally participated at the International Tourism Fair in

Read more

Повик за искажување на интерес на обучувачи за работни вештини

Почитувани, Согласно договорот за имплементацијата на пилот мерката „Да ја направиме пријавената работа привлечна за работодавачите и работниците“, во рамките на проектот „Платформа за вработување

Read more

Hulumto
vendndodhjet e hoteleve

Sot, zgjedhja e akomodimit turistik për t’iu përshtatur siç duhet shijes dhe buxhetit të të gjithëve është shumë e diversifikuar.

Nga akomodimet private, fjetjet dhe mëngjeset e vogla deri tek hotelet luksoze , rajonet  e Ohrit dhe Strugës janë të pasura me zgjedhje të ndryshme që ju përshtaten të gjitha nevojave tuaja.

Me shumë mundësi për të zgjedhur, hotelet në rajonin e Ohrit dhe Strugës janë të preferuara prej turistëve që udhëtojnë me familjet e tyre, miqtë, kërkuesit e aventurave ose njerëzit që kërkojnë thjesht qetësi dhe pushime të kaluara mirë.

Hotelet në listën tonë kanë vlerësime me 3, 4 dhe 5 yje dhe ofrojnë dhoma dhe ushqime të cilësishme, shumë komoditete dhe sigurisht dhoma me pamje të mrekullueshme të liqenit dhe malit.

Eksploroni më shumë në listën e mëposhtme