Punë kërkuesit

Nëse jeni duke kërkuar punë në industrinë e hotelerisë, ju lutemi plotësoni formularin tonë me informata në lidhje me arsimimin, përvojën tuaj të punës dhe kualifikimet e ndryshme dhe prisni të kontaktoheni nga anëtar i ekipit tonë.

Ju urojmë suksese në procesin e përzgjedhjes!

Pyetjet e shënuara me * janë të detyrueshme për t’u përgjigjur.

*Të gjitha të dhënat do të mblidhen në përputhje me ligjet e privatësisë në Maqedoninë e Veriut