Регистрација на баратели на работа

Ако барате работа во индустријата за хотели и ресторани, ве молиме пополнете го нашиот формулар со информации за вашето образование, работно искуство и различни квалитети и почекајте да ве контактира член на нашиот тим.

Ви посакуваме многу среќа во процесот на селекција!

Прашањата означени со * се задолжителни.

 

*Сите податоци ќе се собираат во согласност со законите за приватност во Северна Македонија